Nooit meer solliciteren - Het werkboek

Before download...

Continue... ×

9789461261717Dit is het gratis e-book bij Nooit meer solliciteren van Sylvie van den Meerendonk! 

Stop met solliciteren op vacatures. Bedenk liever wat je droombaan is en ga zelf op zoek naar de ideale werkgever. Gebruik dit handige werkboek om jezelf voor te bereiden op je nieuwe baan! 

   
   

Managementboek stappenplan cover 150x212

   

Wil je jezelf op de kaart zetten met een eigen managementboek, maar weet je niet wat daar allemaal bij komt kijken? Lees dan dit handige stappenplan van uitgever Geerhard Bolte.

   

Straatguerrilla-150Dit is het gratis e-book bij het boek De guerrillamarketingrevolutie van Cor Hospes.

Elk voorwerp kan voor een guerrillero een onconventioneel en verrassend kanaal zijn. Voor het uitdragen van zijn boodschap. Met de straat als platform. In dit e-book 49 inspirerende voorbeelden.

   
   

AutobiechtDe autobiecht van... is het gratis e-book bij Wat je rijdt ben je zelf.

In dit gratis e-book lees je de autobiecht van 45 bekende en onbekende Nederlanders, onder wie prins Maurits van Oranje, Jan des Bouvrie en Anky van Grunsven. Lees waarom Hans Breukhoven geen sportauto heeft en waarom cabaretier Carolien Borgers liever helemaal geen auto had. Spannende autoverhalen over statusangst, seks en stoelverwarming (vies!).
   
   

GeldbesparenmetjezelfDit is het gratis e-book bij Geld verdienen met jezelf van Tony de Bree!

Of je nu een vaste baan hebt, in deeltijd onderneemt of fulltime als ondernemer werkt, het is altijd slim om geld te besparen. Want alles wat je niet uitgeeft, hoef je ook niet te verdienen! Dit gratis boek zit boordevol praktische tips om geld te besparen met jezelf. 
   
   

Met Van Manen naar een open cultuur

Before download...

Continue... ×

Met Van Manen naar een open cultuur

Met de code-Van Manen wordt van beursbedrijven meer transparantie geëist. Is dit een voorbode van meer openheid in het hele bedrijfsleven? 

Lees wat de code-Van Manen inhoudt en wat deze kan betekenen voor een cultuur van openheid en aanspreekbaarheid. Wat kunnen bestuurders doen om zo'n cultuur te bevorderen, en wat kunt u eraan bijdragen?

Peter van Lonkhuyzen is als auteur en journalist gespecialiseerd in de cultuur van management en organisatie. Meer weten over een cultuur van openheid? Lees dan zijn boek Tegenspraak, wat je kunt leren van dwarsliggers.

Landengids

Before download...

Continue... ×

Dit is de gratis landengids bij het boek Do we have a deal? van internationaal onderhandelingsdeskundige Jan Vincent Meertens. Gebruik de landengids om snel op te zoeken wat de kenmerken zijn van de cultuur waarin je zaken gaat doen. 

Do we have a deal?

Promoot je managementboek in 15 stappen

Before download...

Continue... ×

Managementboek stappenplan promotie

   

Het schrijven van een boek is maar de helft van het werk. Als je wilt dat je boek ook gelezen wordt, moet je er hard aan trekken om aandacht te krijgen. Een goede uitgeverij kan veel betekenen voor de promotie van je boek, maar als auteur speel jij de hoofdrol. Wat kun je doen om belangstelling voor je boek te genereren? Lees het in dit handige stappenplan van Uitgeverij Haystack.