Wij hopen dat u tevreden bent over onze boeken. Samen met de auteur hebben we ons best gedaan om aantrekkelijke boeken aan te bieden. 

Bent u niet tevreden? Dan mag u ons binnen veertien kalenderdagen laten weten dat u het boek terug wilt sturen. Vul onderstaand formulier in en stuur ons het boek. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening maar wij betalen het volledige aankoopbedrag en de eerder gefactureerde verzendkosten binnen veertien dagen na ontvangst van het boek terug. Schade aan en gebruik van de geretourneerde boeken die ertoe leidt dat de boeken niet meer als nieuw verkocht kunnen worden wordt in rekening gebracht. 

Volgens de consumentenwetgeving kunnen we aangeschafte e-books helaas niet terugnemen. Door een e-book of een ander digitaal product te downloaden op onze website ziet u af van het herroepingsrecht. 

Zolang uw bestelling nog niet is betaald kunt u een gekozen artikel makkelijk annuleren in uw account. Ga naar uw Winkelwagen (log in als dat nodig is) en wijzig het aantal (klik op Wijzig aantallen) of klik op de rode icoon van de prullenbak onder Hoeveelheid, zie ook afbeelding onder:

 

 

 

Nog vragen over ons retour- en teruggavebeleid? Neem contact met ons op en we proberen het samen op te lossen!

Meer weten over onze dienstverlening? Lees dan meer over onze Algemene voorwaarden, Privacy en veiligheid en Cookies.