Contact

Ruiterstraat 200 300

Ruiterstraat 10
5301 ED Zaltbommel
Postbus 308 
5300 AH Zaltbommel
0418-680180

www.haystack.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Openbaar vervoer

Neem de trein naar Zaltbommel. Wandel vanaf het station over de Van Heemstraweg richting het viaduct van de A2. Onder het viaduct door en direct daarna rechtsaf slaan en via de Koningin Wilhelminaweg richting de binnenstad wandelen. Na de gracht op de eerste kruising rechtdoor blijven lopen. Na een kruising komt u nu in de winkelstraat, de Boschstraat. De eerstvolgende weg rechts is de Ruiterstraat. Ons kantoor bevindt zich in een van de eerste panden aan de rechterkant. Het is vanaf het station een wandeling van ongeveer tien à vijftien minuten.

Auto

Neem de afslag Zaltbommel en volg de borden richting de stad. Na enkele rotondes komt u bij de haven: ga hier (bij restaurant La Provence) rechtsaf de oude stad in. Aan het einde van de straat komt u op de markt, ga hier (schuin) rechtdoor de Gasthuisstraat in. Aan het einde van de straat rechtsaf de Kerkstraat in. Tweede weg rechts is de Ruiterstraat (pas op de paaltjes!); ons kantoor bevindt zich aan het einde van deze straat aan de linkerkant. Let op: betaald parkeren!

Gratis parkeren

Aan de Waalkade zijn twee parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. De eerste parkeerplaats ligt bij de haven, te bereiken via de Havendijk. De tweede parkeerplaats ligt in de uiterwaarden bij de Waal. Vlakbij ons kantoor is ten slotte een derde parkeerplaats. Vanaf de drie parkeerplaatsen is het een kleine wandeling naar ons kantoor.