Over Uitgeverij Haystack

Uitgeverij Haystack is gespecialiseerd in originele en toegankelijke, Nederlandstalige boeken voor managers, ondernemers en professionals. Een managementboek van Haystack herken je aan een oorspronkelijke en actuele invalshoek, een toegankelijke stijl, een eigentijdse vormgeving en een menselijk gezicht.

Van plan om een managementboek te schrijven? Nieuwsgierig naar de managementboeken van Uitgeverij Haystack? Maak dan in de volgende video kennis met uitgever Geerhard Bolte. Hij vertelt welke boeken Haystack graag uitgeeft en biedt een kijkje in de keuken.

 
     
     

We werken met een uitgebreid team van vaste en freelance medewerkers, waaronder (eind)redacteuren, correctoren, vormgevers en illustratoren. Maak hieronder kennis met onze vaste medewerkers.

   

   

Geerhard BolteGeerhard Bolte (uitgever) werkte jarenlang als financieel-economisch journalist voor tijdschriften en schreef boeken. In 2003 richtte hij Uitgeverij Haystack op en bouwde hij aan een fonds met managementboeken die hij zelf ook zou willen lezen. Geerhard begeleidt graag (beginnende) auteurs en zet als eindredacteur regelmatig het mes in een manuscript.

twitter.com/geerhardbolte
nl.linkedin.com/in/geerhard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

   
Monique BransenMonique Bransen (public relations) belandde in de uitgeverij na een carrière als onderzoeker in de geestelijke gezondheidszorg, omdat ze sociale contacten leuker vindt dan sociale wetenschappen. Ze onderhoudt een uitgebreid netwerk van journalisten, bloggers en andere professionals in de media.

twitter.com/haystackmonique
twitter.com/haystackboeken
nl.linkedin.com/in/moniquebransen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

   
Debbie BrokDebbie Brok is redactie-assistente en ondersteunt in de praktijk zowel redactie als pr. Ze is ook onze meest sportieve medewerker: naast haar werk bij de uitgeverij geeft ze trainingen aan groepen en met name individuen. 

twitter.com/debbiebrok
linkedin.com/debbiebrok
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

   

Bram GerritsBram Gerrits (redacteur) studeerde Engels en redactiewetenschappen. Tijdens zijn eerste baan werd hij redacteur van managementboeken en om onverklaarbare redenen is hij verslaafd geraakt aan dit genre. Zoals het een redacteur betaamt, werkt hij nauwgezet en kent hij geen stress. Als hij niet aan een boek schaaft of een marathon rent, is hij bezig met politiek. Hij is auteur van de politieke zelfhulpgids Van fractie-assistent tot minister-president.

twitter.com/bramgerrits
nl.linkedin.com/in/bramgerrits
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

   
     
Uitgeverij Haystack is sinds 1996 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Tiel onder nummer 11031750. BTW-nummer (VAT nummer): NL822166161B01. Uitgeverij Haystack is een onafhankelijke uitgeverij van managementboeken en behoort niet tot een uitgeefconcern. De uitgeverij is aangesloten bij het Centraal Boekhuis te Culemborg met relatienummer 9632150. De op deze website vermelde specificaties, waaronder prijzen, aantal pagina's en verschijningsdata kunnen worden bijgesteld. Klik hier voor onze Algemene voorwaarden, informatie over Privacy en veiligheid, Cookies en ons Retour- en teruggavebeleid.