Skip to main content

Maak kennis met…

Djoea van Zanten

Specialisatie: Social selling, marketingstrateeg

Djoea van Zanten is een leerling van de praktijk. Daar kwam hij al op de middelbare school achter. Na iets te veel bijbaantjes begon zijn carrière in de commercie: deur-aan-deurverkoop. Al snel startte hij samen met een paar vrienden zijn eerste bedrijf. Zes dagen per week liep hij langs deuren door het hele land en leerde met vallen en opstaan het salesvak kennen. Daarna ging hij aan de slag als consultant werving en selectie in de arbeidsmarkt. Daar keek hij jarenlang in de keuken van verschillende bedrijven en leerde hoe B2B-processen, sales en marketing werkten.

Na verloop van tijd ging het kriebelen en koos hij ervoor om volledig in te zetten op zijn liefde voor online marketing en social selling. Als zelfstandig consultant hielp hij bedrijven met hun commerciële strategie.

Inmiddels is hij een van de gezichten van Make Marketing Magic, een van de meest toonaangevende bedrijven binnen B2B-marketing. Daar werkt hij elke dag samen met ondernemers en organisaties aan hun marketing- en salesvraagstukken. Ook presenteert hij regelmatig masterclasses over onderwerpen als social selling, storytelling en online marketingstrategie.