Skip to main content

Over ons

Uitgeverij Haystack is een onafhankelijke uitgeverij van originele en toegankelijke boeken over management, psychologie en maatschappij. Met een enthousiast team van redacteuren, vormgevers en promotiemedewerkers helpen we auteurs met de publicatie van hun boek.

Wil je meer weten over onze boeken of onze aanpak?
We nodigen je graag uit om contact op te nemen.

Geerhard Bolte

Geerhard Bolte

Geerhard Bolte (uitgever) werkte jarenlang als financieel-economisch journalist voor tijdschriften en schreef boeken. In 2003 richtte hij Uitgeverij Haystack op en bouwde hij aan een fonds met managementboeken die hij zelf ook zou willen lezen. Geerhard begeleidt graag (beginnende) auteurs en zet als eindredacteur regelmatig het mes in een manuscript.


Monique Bransen

Monique Bransen

Monique Bransen (public relations) belandde in de uitgeverij na een carrière als onderzoeker in de geestelijke gezondheidszorg, omdat ze sociale contacten leuker vindt dan sociale wetenschappen. Ze onderhoudt een uitgebreid netwerk van journalisten, bloggers en andere professionals in de media.


Debbie Brok

Debbie Brok

Debbie Brok is als vormgever verantwoordelijk voor de vormgeving en opmaak van onze boeken en ondersteunt ook externe vormgevers en illustratoren. Ze is ook onze meest sportieve medewerker: naast haar werk bij de uitgeverij geeft ze ook bootcamps.


Isabel Versteeg

Isabel Versteeg

Isabel Versteeg (redactie-assistente) schrijft kinderboeken, maar haar hart gaat natuurlijk uit naar managementboeken, daarom werkt ze freelance bij Haystack. Ze leest bijvoorbeeld alle boeken voordat ze naar de drukker gaan om de laatste foutjes op te sporen.


Susan van Ass

Susan van Ass

Susan (redacteur) heeft niet alleen ervaring als schrijver en eindredacteur, maar ze heeft zelf ook jarenlang gewerkt als adviseur en coach; ze weet dus wat het is om professional én auteur te zijn. Haar boekenkast staat vol met managementboeken en ze is dan ook op de hoogte van de laatste trends.


Jessica Wieberdink

Jessica Wieberdink

Jessica is een all-round vormgever met veel ervaring die auteurs (en ons) steeds weer verrast met originele covers. Ze is ook onze favoriete vormgever als er een ontwerp voor een geïllustreerd boek of als er aantrekkelijke infographics of illustraties nodig zijn.