Skip to main content

Maak kennis met…

Erik in ‘t Groen

Specialisatie: Turnaround management

Erik in ‘t Groen MSc RV is actief als senior manager Business Restructuring Services bij PwC. Hij is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van bedrijven in financiële moeilijkheden, evenals financiers en andere belanghebbenden van deze ondernemingen. Erik is in het verleden onder meer actief geweest als bijzonder beheerbankier bij Rabobank. 

Erik studeerde bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam en bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit. Hij heeft in 2018 de specialisatieopleiding tot waarderingsdeskundige (Register Valuator) afgerond aan de Erasmus Universiteit. Sinds 2019 is hij geregistreerd bij het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). In 2017 werd hij door Europese concullega’s van de Europese Turnaround Management Association verkozen tot ‘Rising Star’ in het turnaround vak.

Naar aanleiding van zijn ervaringen met ondernemers in zwaar weer heeft hij het boek: ‘Zwaar weer ondernemen – de overlevingsgids voor ondernemers in Bijzonder Beheer’ uitgebracht. Dit boek is samen geschreven met hoogleraar Turnaround management Jan Adriaanse.