Skip to main content

Maak kennis met…

Rini van Solingen

Specialisatie: Management en organisatie, agile en scrum

Rini van Solingen (prof. dr. ir.) is spreker, schrijver, docent en ondernemer. Hij is deeltijdhoogleraar Global Software Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Daar leidt hij het onderzoek en onderwijs rond wereldwijd gedistribueerde softwareteams. Ook geeft hij regelmatig college aan Universiteit Nyenrode in masterclasses en MBA’s. Tevens is Rini CTO bij Prowareness, waar hij als strategisch consultant helpt bij het succesvol doorvoeren van Agile transformaties en het bouwen van Responsive Enterprises. Hij is een van de hoofddocenten van de masterclass www.Leading-Agile-Transformations.com.

Rini is auteur van een aantal managementboeken, waaronder De Kracht van Scrum (samen met Eelco Rustenburg), Scrum voor Managers (samen met Rob van Lanen), De Responsive Enterprise (samen met Vikram Kapoor) en De Bijenherder. Deze boeken zijn ook verschenen in het Engels en het Duits.
Mail Rini op r.vansolingen@prowareness.nl of rinivansolingen@gmail.com.

Neem gerust contact op voor een vraag of discussie. Hij vindt het leuk om iets van je te horen en reageert doorgaans sneller dan verwacht. Je doet hem overigens geen groter plezier dan hem te vragen voor een lezing, training of workshop.