Skip to main content

Vier Haystack-titels op longlist

8 februari 2023

De jury van de verkiezing van het Managementboek van het Jaar 2023 heeft vier boeken van Haystack genomineerd. We zijn trots op al onze auteurs, maar deze vier verdienen volgens de jury een extra grote pluim. Ze zijn vol lof over de boeken:

Ziek van je baas van Bart Groothuis
Als manager lees je in geromantiseerde situaties en archetypen heel leuk terug wat er mis kan gaan. Met 34 typetjes met een eigen casus. Herkenbaar en relevant.

Samen werken op afstand van Gonny Vink en Bas Krikke
Hybride werken vraagt om zoveel meer dan alleen afspraken over kantoortijden. Het gaat om een nieuwe strategie binnen de hele organisatie. Word wakker geschud door dit boek en laat je verrassen over hoe je collega’s mee krijgt in deze verandering.

Van capo tot ceo van Jan-Joost Kroon
Leiderschap vanuit de praktijk en realiteit onderzocht, met de spanning van Soprano’s. Originele invalshoek, luchtig maar goed onderzocht, mooi vormgegeven, écht even wat anders

Genoeg van reclame van Paul Ter Heyne
Eindelijk een boek over de achterkant van marketing. Een eye-opener voor de niet-marketeer hoe list en bedrog leidt tot overproductie en verspilling.

Complimenten ook voor Managementboek.nl voor het organiseren van de verkiezing en de onafhankelijke jury voor al hun leeswerk.