Skip to main content

Maak kennis met…

Mathieu Siemons

Specialisatie: Mathieu Siemons is consultant en helpt organisaties en leidinggevenden met het faciliteren van zelfstandige medewerkers

Mijn naam is Mathieu Siemons. Ik heb een technisch bedrijfskundige achtergrond en ben op een ‘klassieke’ wijze geschoold. Na twee studies bedrijfskunde heb ik bijna 25 jaar werkervaring opgedaan als productiemanager en organisatieadviseur, trainer en interimmanager in de grafische industrie.

Inmiddels ben ik een ander pad ingeslagen. Ik ben zelfstandig ondernemer, adviseur/interimmanager en trainer geworden. Ik merkte dat de ‘klassieke’ wijze van leidinggeven, gebaseerd op alleen economische groei, een ‘doodlopende’ weg is. Er is meer dan alleen geld: het gaat om de mens en zijn ontwikkeling. Gebruik je gezonde verstand en geef de mens aandacht. Zijn ontwikkeling is de belangrijkste succesfactor voor organisaties. Het logische gevolg is het verdienen van geld (wat nog steeds noodzakelijk is).

Ik ben ervan overtuigd dat leidinggevenden die succesvol de verandering van ‘baas’ naar ‘ondersteuner’ realiseren de toekomst hebben. In mijn overtuiging maakt dat de ‘BV Nederland’ beter en sterker om in de toekomst de concurrentie voor te blijven. Bovenal geeft het meer plezier en dat is de basis voor elk succes!