Skip to main content
Home / Taylor Swift Boek / Blogs

FunFact – Advies aan ondernemers

Taylor Swift is als een van ‘s werelds succesvolste artiesten een voorbeeld voor veel ondernemers. Wat zou haar advies zijn? Het is geen raadsel, want deze adviezen heeft ze in 2022 verteld in een presentatie tijdens de diploma-uitreiking aan de New York University. Taylor ontving toen een eredoctoraat voor haar prestaties. Dit zijn taylors vijf belangrijkste tips:

Wees Authentiek: Taylor benadrukt het belang van authenticiteit in alles wat je doet. Voor ondernemers betekent dit trouw blijven aan je visie en waarden, zelfs als je hiermee tegen de stroom in gaat.

Omarm Falen: Swift spreekt openlijk over haar tegenslagen en hoe deze haar sterker hebben gemaakt. Zie falen niet als een doodlopende weg, maar als een kans om te leren en te groeien.

Waardeer je team: net zoals Taylor haar band en crew erkent, is het cruciaal voor ondernemers om het belang van een sterk team te herkennen. Investeer in relaties en bouw een ondersteunende gemeenschap om je heen.

Innovatie is de Sleutel: Swift’s vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden met elk album is legendarisch. In de zakenwereld is innovatie net zo belangrijk; blijf jezelf en je bedrijf voortdurend vernieuwen om relevant te blijven.

Luister naar je Publiek: Taylor staat bekend om haar nauwe band met fans. Begrijp de behoeften en wensen van je klanten; hun feedback kan cruciaal zijn voor je succes.