Skip to main content
Home / Taylor Swift Boek / Blogs

TaylorTalk – Coralisa

Voornaam:

Coralisa

Leeftijd:

21

Beroep:

Student verpleegkunde MBO 4

Hoe heb je kennisgemaakt met Taylor?

Al heel jong heb ik kennisgemaakt met het nummer ‘Crazier’ van Taylor. Dit nummer luisterde ik toen het uitkwam echt dagelijks, echter wist ik niet dat dit nummer van Taylor was. Later verwaterde het nummer toen ‘Red’ uitkwam heb ik ook veel naar ‘Red’ geluisterd maar ook nooit echt wat mee gedaan. Rond 2014 kwam ‘1989’ en was ik wat meer bezig met artiesten van nummers en begon ik ook echt volledige discografieën van artiesten te luisteren. Daaronder dus ook Taylor, vanuit daar ben ik ook altijd fan gebleven. (En ontdekte ik langzamerhand dat veel nummers die ik voor 2014 had geluisterd eigenlijk van Taylor waren).

Wat maakt haar anders dan andere sterren?

Voor mij is het haar stem, ik vind haar stem heel rustgevend om naar te luisteren. Als ik echt even heel chaotisch ben en Taylor opzet kan ik even ontspannen. Daarnaast neemt ze je echt mee in haar nummers en dat heb ik bij heel weinig artiesten.

Wat heb je van haar geleerd?

Om altijd mezelf te blijven. “People throw rocks at things that shine”.

Wat is jouw favoriete song en/of album?

Mijn favoriete song kan ik echt niet kiezen. Mijn favoriete album is ‘Speak Now’, het heeft een soort magie om zich heen en gaat daarnaast over verschillende onderwerpen waar ik mezelf in kan vinden.

Welke vraag zou je haar willen stellen als je haar zou ontmoeten?

Een oprechte hoe gaat het? Persoonlijk heb ik geen specifieke vragen waar ik van denk dit wil ik echt weten. Het liefst zou ik gewoon lekker een gesprek met haar willen voeren en dan komen de vragen vanzelf wel!