Skip to main content
Home / Taylor Swift Boek / Blogs

TaylorTalk – Daniel

Hoe heb je kennisgemaakt met Taylor?
Ik luisterde van kinds af aan al naar bekende nummers van Taylor zoals ‘Shake It Off’ of ‘Love Story’, maar ik werd echt een Swiftie toen Folklore uitkwam. Ik ging vanaf dit album al haar oude albums luisteren en toen raakte ik echt mega fan van haar.

Wat maakt haar anders dan andere sterren?
Met Taylor Swift haar teksten vertelt ze in hele mooie zinnen zoveel verhalen. Taylor is eigenlijk een mega goede dichter. Ze kan haar gevoelens omzetten in prachtige nummers en dat is heel speciaal. Elk album verteld een ander verhaal. Ook is Taylor heel erg verbonden met haar fans. Door middel van hints die Taylor aan haar fans geeft is het net alsof we met elkaar een geheime taal spreken wanneer er bijvoorbeeld misschien een nieuw album aan komt. Het is echt bizar hoe Taylor allemaal zogeheten ‘easter eggs’ achterlaat voor de fans waar we misschien jaren later pas achter komen.

Wat heb je van haar geleerd?
Als je iets wilt dan moet je er echt voor gaan en dan gaat het ook lukken. Niemand kan je vertellen wie je bent behalve jijzelf.

Wat is jouw favoriete song en/of album?
Mijn favoriete album is Folklore. Ik vind dit zo’n mooi album met echt prachtige nummers die zulke goede verhalen vertellen. Dit album laat echt de dichter in Taylor omhoog komen.

Welke vraag zou je haar willen stellen als je haar zou ontmoeten?
Hoe verzin je altijd alle theorieën? Zijn er ook theorieën die de fans nooit ontdekt hebben of nog moeten ontdekken?