Skip to main content
Home / Taylor Swift Boek / Blogs

TaylorTalk – Lisa

Even voorstellen

Naam: Lisa

Leeftijd: 16 jaar

Beroep: Scholier

Hoe heb je kennisgemaakt met Taylor?

Toen het album 1989 (toen nog de stolen version) uitkwam met onder andere ‘Shake it off’, ‘Bad blood’, ‘Blank Space’ en ‘Welcome to New York’ werd ik eigenlijk wel gelijk fan! Ik vond de music video van ‘Bad blood’ zo geweldig! Nu, een aantal jaar later ben ik nog steeds erg groot fan van Taylor. Nadat zij onder andere ‘Midnights’ uitbracht en later haar tour aankondigde, werd ik een nog véél grotere Swiftie dan dat ik daarvoor al was!

Wat maakt haar anders dan andere sterren?

Ze maakt niet alleen goede muziek maar verder heeft Taylor ook echt een hart van goud! Van de 22-hoed die ze bij elke show weggeeft aan een fan tot zieke kindjes bezoeken in het ziekenhuis! Ik vind haar echt een goed mens en ik vind dat veel meer mensen dat eens moeten zien!

Wat heb je van haar geleerd?

Ik heb vooral geleerd van haar dat je soms gewoon anderen moet laten gaan als ze gemeen tegen je doen of over je praten! Ook al krijg je ontzettend veel haat, wat Taylor helaas ook overkwam destijds met het gedoe van Kanye West et cetera. Zij bleef toch strijden en dat vind ik heel knap van haar!

Wat is jouw favoriete song en/of album?

Dat vind ik een hele lastige vraag haha, ik denk dat ik toch voor het Album Reputation ga. Het hele verhaal erachter, de liedjes en de videoclips! Alles is geweldig aan het album!

Welke vraag zou je haar willen stellen als je haar zou ontmoeten?

Ik denk dat ik sowieso wel zou vragen aan haar wat haar favoriete snacks zijn? Of wat haar favoriete liedjes zijn op het moment, dat lijkt mij ook wel een leuke vraag!