Skip to main content
Home / Taylor Swift Boek / Blogs

TaylorTalk – Hans

Even voorstellen

Naam: Hans

Leeftijd: 69 jaar

Beroep: Auteur

Hoe heb je kennisgemaakt met Taylor?

Dat gebeurde eigenlijk met een omweg. Ik beluisterde een remake van haar ‘1989’ album van Ryan Adams en was meteen verknocht aan de mooie nummers. Meteen daarna Taylor gaan luisteren.

Wat heb je heb je van haar geleerd?

Wat ik het meeste in haar bewonder is het vermogen om tegenstrijdige eigenschappen met elkaar te combineren. Zo heeft ze iets heldhaftigs (stoer, daadkrachtig, voor zichzelf opkomend) maar is ze tegelijkertijd ook een antiheld (kwetsbaar, twijfelend en sociaal). Ook is zij erg bezig met het hier en nu (vooral van liefdes en relaties) en tegelijkertijd heeft ze een vooruitziende blik (weet iedereen steeds weer te verrassen).

Wat maakt haar anders dan andere sterren?

Ze schrijft al haar nummers zelf en gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Ze weet zichzelf voortdurend te vernieuwen en zoekt daarbij steeds te beste mensen om haar te ondersteunen. Ze is een meester in het teamen. 

Wat is jouw favoriete song en/of album?

‘1989’ en twee indiefolk albums die ze tijdens coronaperiode schreef: Folklore en Evermore.

Welke vraag zou je haar willen stellen als je haar zou ontmoeten?

Twee vragen zou ik haar willen stellen. Allereerst, welke eigenschap(pen) van haarzelf ze het liefste in mannen zou terugzien. Met andere woorden, hoe zou haar perfecte Tyler eruitzien? En ten tweede, wat denkt ze dat de toekomst haar zal brengen.