Skip to main content
Home / Taylor Swift Boek / Blogs

TaylorTalk – Lenthe

Even voorstellen

Naam: Lenthe

Leeftijd: 27 jaar

Hoe heb je kennisgemaakt met Taylor?

Ik geloof dat het destijds nog TMF was op tv, maar ook via YouTube, het eerste liedje dat ik hoorde was Tim Mcgraw, maar ik ben een echte swiftie sinds ‘Our song’

Wat maakt haar anders dan andere sterren?

Haar liedjes zijn geweldig en hebben veel diepte, meerdere lagen zeg maar, maar er zitten ook hele vrolijke liedjes bij waarop je lekker los kunt gaan, er zijn liedjes voor elke stemming en ik vind het ook fantastisch dat ze zoveel voor goede doelen doet en het personeel die werkt aan de ERAS Tour zoveel bonussen geeft. En dat ze zo normaal is gebleven.

Wat heb je van haar geleerd?

Ik heb van haar geleerd dat je jezelf moet zijn, op je gevoel moet vertrouwen en dat het niet uitmaakt wat een ander daarvan vindt, als je wilt dansen, dans! Ook als het niet perfect is. Mensen kunnen je pijn of verdriet doen maar sta erboven, haters gonna hate, fakers gonna fake, Heartbreakers gonna break.

Wat ik ook een hele mooie quote vind is: “You don’t have to forgive and you don’t have to forget to move on. You can move on without any of those things happening. You just become indifferent, and then you move on.”

Wat is jouw favoriete song en/of album?

Mijn favoriete song is Lover, maar ze heeft zoveel goede songs dat het moeilijk kiezen is, ik heb 2 favoriete albums dat is ‘Lover’ en ‘RED’

Welke vraag zou je haar willen stellen als je haar zou ontmoeten?

Pfoe dat is lastig zo veel! Ik zou haar vooral ook graag willen vertellen hoeveel haar muziek voor me doet, ik kan hier een heel essay aan wijden maar dat is niet het antwoord op de vraag, haha.

Als ik echt moet kiezen zou ik vragen wat haar dromen nog zijn, droom je nog als je al zoveel bereikt hebt?