Skip to main content
Home / Taylor Swift Boek / Blogs

TaylorTalk – Yvonne

Even voorstellen

Naam: Yvonne

Leeftijd: 31 jaar

Beroep: Psycholoog

Hoe heb je kennisgemaakt met Taylor?

Ik keek vroeger vaak in de Amerikaanse hitlijsten welke artiesten en liedjes daar veel gedraaid werden. Die vond ik veel leuker dan liedjes die in de Nederlandse top 40 stonden. Zo heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de liedjes van Taylor: Teardrops on my guitar en Should’ve said no!

Wat maakt haar anders dan andere sterren?

Een deel van Taylor is ontzettend herkenbaar. De fases die ze doormaakt in haar muziek, hoe ze erbij zit in interviews, de humor die ze heeft. Ondanks dat ze een superster is, voelt ze toch als een soort vriendin die bij je in de straat zou kunnen wonen.

Dat ze haar eigen liedjes schrijft helpt. Zoals ze zelf aangaf: Het is een soort dagboek wat je leest. Ook daarin kun je gevoelens herkennen die je zelf hebt: verdriet, blijheid, boosheid, schaamte. Dat is heel bijzonder!

Wat heb je heb je van haar geleerd?

Dat het belangrijk is om vooral jezelf te mogen zijn, je mag jezelf als persoon vieren.

Wat is jouw favoriete song en/of album?

Dit is heel lastig te zeggen omdat dit ook afhangt van hoe ik me voel en wat ik meemaak.

Als ik een album moet noemen is Reputation wel mijn favoriet en dan is I did something bad een all-time favorite. Vooral de versie van de reputation stadium tour is echt absoluut geweldig!

Qua liedjes gaat op dit moment mijn voorkeur uit naar ‘seven’ of ‘this is me trying’ van het album Folklore.

Welke vraag zou je haar willen stellen als je haar zou ontmoeten?

Dat is een goede vraag. Aan 1 vraag zou ik onvoldoende hebben denk ik. Het lijkt me heel mooi om oprecht contact te kunnen maken met haar, dat is niet in 1 vraag te vangen..